“Cum pot afla cine mi-a vizualizat profilul de Facebook?” – Nu se poate afla

Şerif 09/09/2012 0
“Cum pot afla cine mi-a vizualizat profilul de Facebook?” – Nu se poate afla

Urmăresti activitatea unei persoane zilnic și nu te poți opri din a verifica tot ce publică respectivul deținator de cont? Intri pe contul unei persoane de nenumărate ori in 24 de ore? Atunci intri în categoria “spionilor” virtuali.

Un studiu recent folosit pentru realizarea unei teze de doctorat in Canada indica ca 88% dintre cei care au cont pe Facebook petrec timp verificand tot ce publica partenerii din trecut, mai ales daca despartirea este recenta. Aceasta activitate de spionaj se pare ca are loc si in timpul serviciului, nu numai in timpul liber. – StirileProTV

Cum pot afla cine mi-a vizualizat profilul de Facebook?

Nu poti.

De ce? Un reprezentant Facebook a confirmat ca utilizatorii retelei nu au cum sa isi dea seama cine le acceseaza contul de mai multe ori intr-un interval scurt de timp. Si nici nu sunt informati in acest sens, asemenea indicii fiind stocate doar in baza de date Facebook si raman confidentiale.

Aplcatiile care iti spun cine ti-a vazut profilul

Din pacate, nici aceste aplicații nu pot spune acest lucru, de cele mai multe ori acestea încercând doar să strângă, în mod fraudulos, un număr cât mai mare de Like-uri unor pagini.

Rezultate:

cine mi-a vizitat profilul de facebook, cine mi-a vazut profilul pe facebook, cum vad cine mi-a vizitat profilul pe facebook, cum vad cine mi-a vizitat profilul de facebook, cine mi-a vizitat profilul pe facebook, aplicatii android sa vezi cine ti-a vizitat profilul de facebook, cine mi-a vizitat profilul facebook android

Leave A Response »